Arta şi estetică pentru Bonsai

 O înţelegere a compoziţiei artistice este esenţială .
Crearea unui Bonsai din punct de vedere estetic atrăgător. 
 Responsabilitatea artistului Bonsai nu este doar de a crea şi a
menţine copaci sănătoşi miniaturizati, dar, de asemenea, să prezinte un punct de vedere estetic atrăgătoar, care este, un copac frumos. 

Arta si Estetica Bonsai, a evoluat.
Arta Bonsai este crearea de copaci in miniatura care dau
forma si frumusete. Componenţa acestei arte înseamnă a pune împreună un lucru frumos in stare miniaturala cu mediul extern. 

Acesta ar trebui să fie Obiectivul de compoziţie artistică.

Ce face o operă de artă speciala este faptul că artistul a fost capabil de a comunica emoţiile sale privitorului prin intermediul lucrarii de arta. Comunicarea aceastei emoţii este estetica artei Bonsai. Cuvântul, Estetica, vine de la un cuvânt din limba Greacă, "Perceptiv de senzaţie". Webster's New XX Dicţionarul defineşte ca estetica, "teoria artelor plastice şi a răspunsurilor oamenilor la acestea"; ştiinta sau această ramură a filozofiei care se ocupă cu frumosul.

Bonsai Yamadori Romania

Arta bonsai patrunde incet si in Romania.Curand cei ce detin bonsai vor realiza expozitii impresionante cu exponate autohtone.De aceea vom contribui la baza de date cu privire la arta bonsai.Toti cei interesati sa obtina informatii sub format PDF in limba Engleza despre cresterea Bonsailor sunt rugati sa acceseze e-mail :cardan.calin@yahoo.com